OM OSS

Vi på Refine Clinic tror på naturlig skönhet och vill ta fram det bästa hos alla våra klienter. Vårt mål är att Du ska se bra ut på utsidan och må bra på insidan. Genom att satsa på naturlig skönhet och hudvård hjälper vi Dig att bli den bästa versionen av Dig själv. Målet är inte förändra våra klienters utseende, utan vi jobbar med att förbättra och lyfta fram de bästa egenskaperna.
För att bevara och framhäva det bästa i Ditt utseende på ett säkert sätt erbjuder vi effektiva behandlingar och ett utbud av de främsta produkterna på marknaden. Vi arbetar efter målsättningen att utföra vårt arbete med kvalité, kunskap och omtanke för att uppnå resultat. Injektionsbehandlingar med fillers och botulinumtoxin utförs av läkare, så att Du kan känna dig trygg hos oss. Vårt mål är självklart att ge den bästa vården för just Dig.

 

         ”Be yourself, but be your best self 

 

Alla är vi unika och har därmed olika förutsättningar och behov – därför skräddarsyr våra hudspecialister och läkare en behandlingsplan efter Dina personliga behov och önskemål. Baserat på vetenskap och erfarenhet tar vi tillsammans fram en behandlingsplan och val av produkter för att uppnå önskade resultat.
Vi arbetar med högkvalitativa märken som NeoStrata, Filorga Professional, Stylage och SkinPlan som var och en har specifika egenskaper med bevisad effekt och synbara resultat. Det gör att vi kan välja behandlingar och produkter efter just Din huds behov. För att i kombination med dessa väl utvalda produkter kunna erbjuda effektiva och bestående resultat, har vi sökt bland marknadens bästa utrustning och erbjuder det senaste inom hudvårdsteknologi.

 

 

Refine Clinic är certifierad genom Säker Klinik som har behandlingsskadeförsäkring för din trygghet!

 

 


 

 VÅRT TEAM

ANNA BIRKE

Specialistutbildad inom hudvård

AMANDA KABA LILJEBERG

Läkare

EVA RAMQVIST

Läkare

 

 

 


 

Refine Clinic – en del av Refinement AB
Refinement AB grundades av systrarna Anna Birke och Amanda Kaba Liljeberg med en övertygelse om att professionalitet och noggrannhet i både utförande och val av behandlingar, kombinerat den senaste teknologin inom hudvård, är nyckeln till att hjälpa människor att optimera sitt yttre – för att känna sig som sitt bästa jag.