REFINE SIGNATURES

Refine Clinic Signature Treatments är ett koncept med kombinationsbehandlingar framtagna av våra läkare och hudvårdsspecialister för specifika ändamål.


CLARIFYING INSTANT GLOW

Effektivt rengörande och återfuktande behandling för att se extra strålande ut med omedelbar effekt. Perfekt inför bröllop, stora festen eller bara som en uppfräschande boost. Unna Ditt ansikte, och Dig själv, en Clarifying Instant Glow!
OM BEHANDLINGEN

Inleds med en individuellt inriktad peeling, följt av en fuktgivande skinbooster som ger huden fyllighet med maximal lyster. Avslutas med en fuktbevarande mask och ett serum med specifika egenskaper anpassade efter just Din hud. 

PRIS

3000 kr

 

Boka


TOTAL REJUVENATION

Hudåtstramning och hudföryngring med bevisat effektiva metoder och högpresterande ingredienser för synbara resultat. Total Rejuvenation är för Dig som vill reducera ålderstecken och bevara Din hud på ett säkert sätt med långvarig effekt.
OM BEHANDLINGEN

Denna signaturbehandling inkluderar 6 behandlings-tillfällen under 12-18 veckors tid. De kombinerade behandlingarna inkluderar individuellt anpassad kemisk peeling och EPN microneedling för ett bestående hudföryngrande resultat och kan behandla bland annat åldrad hud, ojämn hudton och akneärr.

PRIS

12 000 kr

 

Boka


DEEP PENETRATING TARGETED TREATMENT

Djupt återfuktande och kollagenbyggande kur för reducering av rynkor och fina linjer samt ökad spänst och lyster. För Dig som vill ta itu med problemområden och samtidigt önskar fastare och fylligare hud passar Deep Penetrating Targeted Treatment perfekt.
OM BEHANDLINGEN

Kuren inkluderar 6 tillfällen med en variation av behandlingar under 12-18 veckor. Kuren innehåller återfuktande skinboosters kombinerat med EPN microneedling som kan inriktas på olika problemområden som mörka ringar under ögonen, kråkspakar, förslappad hud, rynkor runt munnen med flera.

PRIS

15 000 kr

 

Boka