FILLERS

Ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor

VAD ÄR FILLERS?

En injektionsbehandling med fillers används för att addera volym, ändra ansiktets konturer och fylla ut rynkor bland annat. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens.

Refine Clinic arbetar med flera olika varumärken av fillers såsom Stylage och Filorga. Dessa är alla baserade på hyaluronsyrasom finns naturligt i människokroppen och är icke-permanenta vilket innebär att de successivt bryts ned över tid. Vilken filler som används baseras på vilken produkt som vår läkare bedömer som mest lämplig för just dina behov och individuella förutsättningar.

Du träffar en av våra certifierade behandlare för en personlig konsultation där ni tillsammans går igenom dina önskemål. Baserat på det rekommenderar behandlaren sedan vilken behandling som är lämplig och berättar om fördelar och risker. Därefter tar ni gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras. Fillers injiceras på olika områden i ansiktet via en fin nål. Antalet stick, placeringen och djup beror på vilken typ av filler som används och vilket resultat man vill uppnå.

BRA ATT VETA
  • Hos oss utförs fillerbehandling enbart av läkare
  • Behandlingen går snabbt och möjlighet till lokalbedövning finns
  • Resultatet kommer omedelbart och konvalescensen är begränsad
  • Behandlaren anpassar behandlingen efter dina specifika behov så att resultatet blir naturligt vackert
  • Resultatet är inte permanent – påfyllning krävs regelbundet för att bibehålla resultatet
  • Är man känslig kan blåmärken och/eller svullnad uppstå
PRIS

En behandling: från 3500 kr

 

Boka