Kom till oss för rådgivning och se vad vi kan göra just för dig. Tillsammans skräddarsyr vi en behandlingsplan efter dina önskemål och behov. Konsultationen är gratis vid bokning av behandling.

Läs mer

Infuzion – skinbooster utan nålar! Behandlingen mjukar upp och jämnar ut huden, reducerar rynkor, mörka ringar under ögonen och kråksparkar samt förebygger uppkomst av rynkor.

Läs mer

Ultra V Lift är en revolutionerande lyftmetod för hudåtstramning som har ett snabbt, säkert och naturligt resultat. Behandlingen är ett trådlyft utan kirurgi, men med jämförbart resultat.

Läs mer

Ultra V Plasma är en effektiv behandling som används för att bland annat reducera hängande ögonlock, lös hud/påsar under ögonen samt rynkor och fina linjer i ögonområdet. Vi skapar en vaknare blick utan kirurgi.

Läs mer

Våra signaturbehandlingar, framställda av våra hudspecialister och läkare, är kombinationspaket med skräddarsydda alternativ anpassade efter klientens önskemål och behov.

Läs mer

Kemisk peeling förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen och förbereda för kommande behandling.

Läs mer

En injektionsbehandling med fillers används för att addera volym, framhäva ansiktets konturer och fylla ut rynkor bland annat. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende med omedelbart resultat.

Läs mer

Cryopen är en behandling som fryser bort oönskade hudförändringar; leverfläckar, fibrom (hudflikar), vårtor, hemangiom och åldersvårtor med strålande och snabba resultat.

Läs mer

En ny mikrokanalteknologi som effektivt och skonsamt tillför nyttiga ämnen till huden. Golden Cocktail anpassas individuellt och ger strålande resultat. Huden får en jämnare hudton, mer lyster och porer förminskas.

Läs mer

Denna teknik kombinerar microneedling och elektroporering. Denna behandling aktiverar nyproduktion av kollagen och elastin som resulterar i förbättrad hudkvalité och ger ökad spänst och lyster.

Läs mer

Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande medel som injiceras för att reducera befintliga rynkor och fina linjer samt förebygga uppkomsten av nya. Behandlingen anpassas efter hur mycket mimik man vill bevara.

Läs mer

SÄKERT, TRYGGT OCH EFFEKTIVT

Säker Klinik

Refine Clinic är certifierade genom Säker Klinik som har behandlingsskadeförsäkring för din trygghet.

Resultatinriktad

Vi arbetar enbart med högkvalitativa produkter och tekniker med bevisad effekt för synbara resultat.

Individuellt Anpassad

På Refine Clinic skräddarsyr våra hudspecialister och läkare en behandlingsplan efter Dina personliga behov och önskemål.